צונאמי
דצמבר 2004, באוקינוס ההודי מתרחשת רעידת האדמה השלישית בעוצמתה בעולם ומעוררת גלי צונמי אדירים בכל חופי דרום מזרח אסיה. גלי הצונמי גובים את חייהם של מעל 300,000 בני אדם וביניהם נופשים מכל העולם ותושבים מקומיים. בשעות הבוקר המוקדמות הידיעות אודות הצונמי הקטלני זורמות דרך ערוצי החדשות. מאות משפחות אשר יקיריהם נופשים באזורי האסון פונות אל קו החירום של MAGNUS.
נציגים ואנשי קשר של חברת MAGNUS באזורים הפגועים מעבירים לדסק בארץ מידע על האסון ומהר מאוד מתקבלת תמונת מצב עגומה אודות המתרחש שם. חברת MAGNUS מתארגנת ליציאה הן עבור המטיילים המבוטחים בביטוח איתור וחילוץ והן עבור שאר המטיילים הישראלים הנמצאים באזור. ארבעה צוותים של מגנוס יוצאים אל שדה התעופה בדרכם לאיזורי האסון .
הצוות הראשון יוצא לסרלינקה שם התקבל דיווח על 187 נעדרים ישראלים ומשפחה בריטית שאותה הם נדרשים לאתר.
הצוות השני והשלישי יוצאים לתאילנד לאזור קופיפי ובורקאי שם בנוסף למטיילים הישראלים הצטרפו שמות של משפחות מרחבי העולם אותן היה צריך לאתר.
הצוות הרביעי יוצא לאזור דרום הודו.
הדסק מהארץ מנהל את המשימה המורכבת מול ארבעת הצוותים ומול המשפחות המודאגות וחברות הביטוח. אל הדסק מגיעות עוד ועוד פניות מגורמים פרטיים בארץ ובעולם בבקשה לאתר רשימה ארוכה של נעדרים.
צוותי מגנוס הינם בין צוותי החילוץ הראשונים המגיעים לאזורי האסון ופועלים למען הישראלים הנעדרים וקורבנות האסון המקומיים.
הצוותים נוחתים באזורי האסון ומתחילים לפעול. הצוות בסרילנקה מאתר ומרכז את כל הישראלים הנעדרים. אחת הנעדרות שנפצעה מנותחת בקולמבו ושאר הפצועים מקבלים טיפול ראשוני. צוות מגנוס דואג שהניצולים יצרו קשר עם משפחותיהם בארץ ודואג להשיב את כולם הביתה באמצעות מטוס שגויס כתרומה מאל-על!
צוות מגנוס בקופיפי, תאילנד, הינו הצוות הזר היחיד המורשה לעלות לאי. אנשי מגנוס מנהלים ביעילות ובמקצועיות את כל מבצע איתור הנעדרים באי ומקבלים תחת פיקודם כוחות צבא תאילנדים. הצוות מצליח לאתר את גופת הישראלית הנעדרת, מטפל בניצולים במקום ומחלץ מאות גופות בין ההריסות.
הצוות בדרום הודו מאתר את הישראלים הנעדרים ודואג לצרכיהם הוא מחדש את הקשר בין הנעדרים למשפחותיהם.